Velká recenze - BB creams

26. října 2013 v 22:08 | Ell |  Recenze


Nivea BB cream, 5v1, světlý

Plusy -
- úžasné složení
- barva
- balení
- nemaže se
- cena (50 ml zázraku se prodává okolo 150,-Kč)

Mínusy -
- krém vytváří make-upovou masku


Co slibuje -
Zkrášlující BB krém sjednocuje tón pleti, kryje její nedokonalosti, rozjasňuje, hydratuje a chrání ji. Pro bleskově bezchybný vzhled pleti. Dermatologicky testováno a schváleno. - viz. obal
Známka - 2
- protože ve větším množství se schrnuje




Maybelline New york BB, dream flesh, fair

Plusy -
- přirozený vzhled
- žádná MAKE-UPOVÁ MASKA
- vhodný pro mladší tipy pleti
- chrání před UV zářením

Mínusy -
- po několika hodinách se zmastí


Co slibuje -
Maybelline představuje svůj první BB krém s jedinečným složením, díky kterému dosáhnete dokonale přirozené a chráněné pleti během pár sekund. Mít krásnou pleť bez chybičky nikdy nebylo jednodušší!
Známka - 1-
- protože mi vadí ta mastná rozsáhlá textura
Garnier BB krém pro zmatňování smíšených pletí, medium
Plusy -
- ochrana před UV zářením
- balení
- složení nedráždí pokožku
- opravdu zmatní pleť
Mínusy -
- po několika hodinách se obsah zmastní
Co slibuje -
BB (Beauty Balzám) krém využívá všestranné technologie pro dlouhodobou péči s jemným dotykem make-upu k docílení bleskově bezchybného vzhledu v jediném kroku.
Známka - 1-
- protože mi vadí mastnota, ale zase to vylepšuje to perfektní krytí

Loreal Paris BB krém Nude magique, světlý

Plusy -
- složení s mikropigmenty dotvoří Vaši pleť, aby měla svou reálnou barvu
- působí 24 hodin
- ochranné faktory


Mínusy -
- ke krytí dochází až po větších vrstvách



Co slibuje -
Loreal BB Cream vám dodá perfektní pleť bez make-upu. Vhodný je zejména pro ženy, které dávají přednost přirozenému vzhledu pleti.
Známka -
1-2
- pigmenty jsou opravdu dokonalé, ale pokud chcete mít svěží pleť, je lepší používat ještě jinou bázi.
Děkuji za pozornost, přeji hezký den, týden, měsíc, rok, život,
Vaše ELL
 

3 lidé ohodnotili tento článek.

Anketa


Komentáře

1 svet-snize svet-snize | Web | 27. října 2013 v 8:28 | Reagovat

aha díííky

2 aanyny aanyny | Web | 27. října 2013 v 9:38 | Reagovat

přemýšlím o tom maybellinu ale jestli se po něm mastí pleť tak to je to poslední co potřebuju :-/

3 S. S. | Web | 27. října 2013 v 11:51 | Reagovat

Teď jsem tě objevila na hlavní stránce blog.cz v kategorii Blog dne, nalákal mě rozhovor s Martou Šantorovou. A musím říct, že to tu máš vážně super! :) Kosmetika mě moc baví, takže je to zajímavý čtení, určitě se vrátím. :)

4 Nikola Nikola | 27. října 2013 v 13:53 | Reagovat

Já mám teda od Maybelline BB for oily skin - ten modrý, který je v regálu vedle růžového a nemůžu si ho vynachválit!
Je určen pro mastnější pleť a i když nemá perfektní krytí a nedokonalosti musím přetřít korektorem, opravdu pleť NEMASTÍ a pokud ji ještě přepudruju, nejlépe pro mě pudrem od essence stay matte (nebo tak nějak se jmenuje a je bílej) tak mi to vydrží od rána až do večera a ta pleť je viditelně zmatněná. A pak jen stačí, když to jedenkrát (nejčastěji třeba o polední přestávce) přepudruju a funguju dál :) Úžasné BBcream! Za mě bezkonkurenční!!!

5 michalline michalline | Web | 27. října 2013 v 14:10 | Reagovat

Poslední dva makeupy,vlastním a jsem snima spokojená na 110% ,jenom máš trochu dost tmavý odstíny :O já mám světlý.

6 Ell Ell | Web | 27. října 2013 v 16:23 | Reagovat

[1]: Není zaco:)

[2]: Mastí hlavně suchou pleť, na které je to více poznat, na mastné nebo smíšené to vytváří pouze zářivé odlesky

[3]:  Mockrát děkuji za podporu :)

[4]: Všechny BB krémy mám zaslané značkami, takže mi přišel růžoví :) Je pravda, že i mě ten Maybelline velmi dobře sedí :)

[5]: Ano :) jak ale říkám, všechny BB jsou zaslané, navíc jsem žádala, aby odstíny byly rozmanité, :)

7 Veronika Veronika | E-mail | Web | 27. října 2013 v 18:30 | Reagovat

Tenhle článek je pro mě jako na zavolanou! Můj oblíbený BB make-up už bohužel není v obchodech, proto jsem přemýšlela o BB krému od Garnier nebo Maybelline, zrovna mají i velmi pozitivní recenzi, takže díky za ně! :)

8 monbella monbella | Web | 28. října 2013 v 8:55 | Reagovat

Možná někdy zkusím ten od Maybeline, ale bojím se aby nebyl moc průsvitný...

9 ∞ Licorne From La-Vervain ∞ ∞ Licorne From La-Vervain ∞ | E-mail | Web | 28. října 2013 v 18:15 | Reagovat

Ja používam ten od Maybelline a príde mi asi najlepší, vzhľadom k mojej pleti.

10 Dominika Brunett Dominika Brunett | Web | 29. října 2013 v 13:28 | Reagovat

skoda ze tie bbcreamy nemaju take dobre krytie pretoze moja plet si to vyzaduje. mozno raz ked sa moje akne vzdaju prejde na ne :D

11 ruthi. ruthi. | Web | 30. října 2013 v 10:08 | Reagovat

mm, nemůžu se rozhodnout, chtěla bych nějaký vyzkoušet, ale většinou je tam vždycky nějaký zápor, který se mi nelíbí :( :D ale podle tvé recenze uvažuji nad Maybelline nebo Garnier :)

12 Ell Ell | Web | 30. října 2013 v 11:32 | Reagovat

[7]: To jsem ráda, že jsem pomohla :)

[8]: O průsvitnost se neboj, spíš že textura na pleti nevypadá jako make-up

[9]: Každá pleť je jiná, ale i mě maybelline vyhovuje nejvíc :) ;)

[10]: Přečti si minulý článek, slečna Šantorová radí, jak vše zamaskovat s minimálními vrstvami :)

[11]: Bohužel jsem dost náročná, takže si  nejsem jistá, jestli by mě nějaký BB krém natolik uspokojil, že bych mu dala 1* :)

13 Entries of my life - Zuzka Entries of my life - Zuzka | E-mail | Web | 30. října 2013 v 13:50 | Reagovat

Mně prostě přijde nejsympatičtější ten od Garnier, nemůžu si pomoct :) Ale já je nem¨používám, na krytí potřebuju make-up.. :/ :)

14 Romi Romi | Web | 31. října 2013 v 8:57 | Reagovat

Dlhšie chcem vyskúšať ten od Garnier tak snáď sa po tejto recenzii na to odhodlám :)

15 Levi Levi | E-mail | 31. října 2013 v 16:47 | Reagovat

Já používám od Rimmelu a mojí pleti celkem sedí, ale po pár hodinách taky zmastní.. Není to ale nic hrozného, zažila jsem i horší makeupy, kdy se můj obličej leskl na kilometr daleko :D Navíc hezky kryje už při menší vrstvě a vypadá přirozeně :)

16 Michal (ka) Michal (ka) | Web | 31. října 2013 v 17:09 | Reagovat

Děkuju za tento článek. Hrozně mě zajímalo, jaký je mezi těmi všemi BB krémy rozdíl. Zatím jsem žádný BB nezkusila, takže z vlastní zkušenosti nemohu posoudit. Potřebuju ale dobré krytí, sjednocení a zmatnění. A to nevím, jestli mi je nějaký BB cream schopen dát. :)
Z těchto bych si asi vybrala Maybelline nebo Garnier, ale ještě by mě zajímala cena. :))

17 Ell Ell | Web | 29. prosince 2013 v 21:05 | Reagovat

[13]:  Ono je asi i nejlepší krytím :)

[14]:  Určitě to vyzkoušej! :-*

[15]:  Záleží na tónu a barvě pleti :)

[16]:  Jsem moc ráda, že jsem ti pomohla :-)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama